Zaalverhuur in Amsterdam: dit ademt sfeer

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van uw trouwfeest, een congres, een diner of een vergadering?  De Zuiderkerk is zeer geschikt voor zaalverhuur in Amsterdam. De kerk beschikt over een vijftal zalen en herbergt een ongekende sfeer. Het schitterende gebouw is voorzien van vele klassieke elementen uit de Hollandse renaissancestijl én kent vele moderne faciliteiten.

Prachtig om te zien

De Zuiderkerk in Amsterdam is gebouwd in de 17e eeuw. Een Gouden Eeuw die zich kenmerkt door bouwwerken met een ruim middenstuk, hoge ramen en sierlijke decoratie en detaillering. Met zijn vijf zalen, die samen of apart geboekt kunnen worden, zijn de mogelijkheden tot zaalverhuur hier in Amsterdam legio. Kies voor de intimiteit van de Consistorie en de Rode Zaal of laat u verrassen door de enorme ruimte die het Middenschip en de Galerij u bieden. De kerk kent binnen een prachtige lichtinval en is in het bezit van een rijke geschiedenis. Het is een locatie die historisch is met de moderne gemakken van nu, zoals draadloos internet en verschillende visuele middelen.

Zaalverhuur bij de Amsterdamse Zuiderkerk zorgt voor een evenement dat nooit wordt vergeten! Dit maakt het een ideale evenementenlocatie in Amsterdam.

Contact over zaalverhuur in Amsterdam

De Zuiderkerk in Amsterdam is dé zaalverhuur locatie in hartje Amsterdam. Hier ziet en voelt u de karakteristieke elementen van de 17e eeuw. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor vragen over zaalverhuur in Amsterdam contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 020-3080399, via het contactformulier of een e-mail sturen naar: info@zuiderkerkamsterdam.nl.