De mooiste concertzaal in Amsterdam

Een concertzaal met perfecte akoestiek? Een belevenis die iedere bezoeker zich nog lang zal herinneren? Boek dan nu uw concertzaal in hartje Amsterdam. De Zuiderkerk is een unieke locatie die een ongekende sfeer uitademt. De grote ruimte met veel lichtinval is voorzien van vele karakteristieke elementen uit de Hollandse renaissance. Dat geeft zeker sfeer.

Tal van mogelijkheden, precies zoals u wenst

De concertzaal van de Amsterdamse Zuiderkerk is het Middenschip. Deze zaal biedt ruimte aan wel 500 personen en kan ook geboekt worden in combinatie met de Galerij. De Galerij omsluit het Middenschip en biedt eveneens ruimte aan een grote hoeveelheid personen. Doordat er een open verbinding is tussen beide zalen kunnen ze heel goed samen gebruikt worden.

Houdt u het liever klein? Ook dat kan. Het boeken van een concertzaal in de Amsterdamse Zuiderkerk biedt legio mogelijkheden.

Reserveer uw unieke concertzaal in hartje Amsterdam

Meer weten over het boeken van een concertzaal bij ons in Amsterdam of wenst u een offerte op maat? Neem dan even contact met ons op via: 020-3080399 of stuur een e-mail naar: info@zuiderkerkamsterdam.nl.

Een orkest oefent voor een concert in het Middenschip