De mooiste concertzaal in Amsterdam

Een concertzaal met perfecte akoestiek? Een belevenis die iedere bezoeker zich nog lang zal herinneren? Boek dan nu uw concertzaal in hartje Amsterdam. De Zuiderkerk is een unieke locatie die een ongekende sfeer uitademt. De grote ruimte met veel lichtinval is voorzien van vele karakteristieke elementen uit de Hollandse renaissance. Dat geeft zeker sfeer.

Tal van mogelijkheden, precies zoals u wenst

De concertzaal van de Amsterdamse Zuiderkerk is het Middenschip. Deze zaal biedt ruimte aan wel 500 personen en kan ook geboekt worden in combinatie met de Galerij. De Galerij omsluit het Middenschip en biedt eveneens ruimte aan een grote hoeveelheid personen. Doordat er een open verbinding is tussen beide zalen kunnen ze heel goed samen gebruikt worden.

Houdt u het liever klein? Ook dat kan. Het boeken van een concertzaal in de Amsterdamse Zuiderkerk biedt legio mogelijkheden.

De voordelen van de Zuiderkerk

Er zijn vele voordelen te bedenken waarom de Zuiderkerk dé perfecte concertzaal voor evenementen in Amsterdam is. De belangrijkste redenen zijn:

✓ Akoestiek – De architectuur van de kerk is zo ontworpen dat het geluid perfect wordt weerkaatst, waardoor het een uitstekende plek is voor muziekoptredens
✓ De locatie – De Zuiderkerk bevindt zich in het hartje van Amsterdam!
✓ Geschikt voor grote en kleine concerten – De Zuiderkerk beschikt over diverse zalen met een open verbinding
✓ Sfeer en ambiance – De Zuiderkerk is een unieke architectonische plek die een buitengewone sfeer uitademt
✓ Historie – de kerk dateert uit de 17e eeuw en heeft een rijke historie, wat de locatie extra waardevol maakt voor culturele evenementen

Reserveer uw unieke concertzaal in hartje Amsterdam

Boek de Zuiderkerk voor uw volgende evenement en maak indruk op uw gasten met de unieke sfeer en de prachtige architectuur van de kerk. Wilt u meer weten over het boeken van een concertzaal bij ons in Amsterdam of wenst u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via 020-3080399 of stuur een e-mail naar info@zuiderkerkamsterdam.nl.

Een orkest oefent voor een concert in het Middenschip

Ontdek onze lovende recensies


Een orkest oefent voor een concert in het Middenschip