Schitterende trainingslocatie in Amsterdam

Een trainingslocatie in Amsterdam die niet alleen voldoende ruimte biedt, maar er ook prachtig uitziet? De Zuiderkerk beschikt over meerdere sfeervolle zalen voor diverse gezelschappen. Iedere zaal is voorzien van wifi, vele zalen zijn voorzien van visuele middelen of een geluidsinstallatie.

Unieke trainingslocatie in een prachtig gebouw

De Zuiderkerk in Amsterdam is gebouwd in de 17e eeuw en kenmerkt zich door vele klassieke elementen uit de Hollandse renaissancestijl. Het Middenschip kent een prachtige lichtinval door de hoge ramen, de Gaanderij op de bovenverdieping profiteert hiervan mee. De diverse andere zalen herbergen ook mooie klassieke elementen, wat de Zuiderkerk de meest unieke trainingslocatie bij uitstek maakt. De kerk biedt voldoende ruimte voor grote groepen, maar kent ook intieme zalen voor wat kleinere groepen. De moderne voorzieningen en de uitgebreide mogelijkheden maken het een trainingslocatie om van te dromen.

Ruimtes voor grote en kleine trainingen

De Zuiderkerk biedt ruimte voor zowel kleine trainingen als trainingen voor grotere groepen. Meest gebruikt is de Glazen Zaal. Deze biedt plaats voor vergaderingen tot 60 personen. Voor kleinschalige trainingen is de Consistorie zeer geschikt. Deze biedt ruimte voor trainingen met circa 10 deelnemers. De zalen kun je hier bekijken. Uiteraard zijn de zalen voorzien van alle technische benodigdheden om de perfecte training te kunnen geven.

Trainingslocatie boeken?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wat deze schitterende trainingslocatie in Amsterdam u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en reserveren de trainingslocatie op de door u gewenste datum.