Ideale en unieke evenementenlocatie in Amsterdam

De Zuiderkerk in Amsterdam is dé evenementenlocatie van Amsterdam waar prachtige zalen met karakteristieke elementen en modern comfort elkaar ontmoeten. Een kerk die gebouwd is in de 17e eeuw en beschikt over een rijke geschiedenis. Tegenwoordig wordt de Amsterdamse kerk gebruikt als evenementenlocatie voor onder andere huwelijken, diners, congressen, lezingen, recepties, vergaderingen en concerten. De locatie is voorzien van alle moderne gemakken zoals draadloos internet en verschillende visuele middelen. Het is een plek waar gasten zich zeker zullen laten inspireren en onder de indruk zullen zijn. Uniek in zijn soort en volop mogelijkheden. Kortom: een locatie om van te dromen.

Een evenement naar wens

De reden dat de Zuiderkerk in Amsterdam voor vele evenementen de perfecte locatie is, komt door het feit dat er niet één maar meerdere zalen met karakteristieke elementen te huur zijn. Zalen en ruimtes die los van elkaar, maar ook (deels) samen gereserveerd kunnen worden. De verschillende zalen en ruimtes in de Amsterdamse kerk zijn elk op hun eigen wijze speciaal. Zo wordt het Middenschip bijvoorbeeld gekenmerkt door hoge ramen en een prachtige lichtinval. De Glazen Zaal daarentegen beschikt over een glazen wand waardoor u zo de kerk inkijkt. Wilt u liever meer privacy, dan kan de wand ook afgesloten worden.

Wist u trouwens dat het zelfs mogelijk is om de gehele Zuiderkerk in Amsterdam af te huren als evenementenlocatie? Uniek en bijzonder tegelijk.


Evenementen locatie amsterdam

Aankomende evenementen

Hieronder vindt u een greep van aankomende evenementen in de Zuiderkerk. Om een betere indruk te krijgen van evenementen die zoal in de Zuiderkerk plaatsvinden, kunt u via onderstaande button de aankomende evenementen bekijken.


Bereikbaarheid

De Zuiderkerk is gelegen in het hart van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het metrostation Nieuwmarkt bevindt zich op loopafstand van de Zuiderkerk. Daarnaast zijn er 3 ruime parkeermogelijkheden in de buurt te vinden: Q-Park Waterlooplein, Parking Centrum Oosterdok en Stadhuis Muziektheater. Dit maakt het gemakkelijk voor gasten om de locatie te bereiken.

Dé evenementenlocatie van Amsterdam: reserveer uw plek

Voor meer informatie over dé evenementenlocatie van Amsterdam kunt u contact opnemen met ons via: 020-3080399 of stuur een e-mail naar: info@zuiderkerkamsterdam.nl. Wij vertellen u graag meer. Ook kunt u hier meer informatie vinden over onze zaalverhuur.


Over de Zuiderkerk

De Zuiderkerk is een kerk in Amsterdam die werd gebouwd tussen 1603 en 1611. De Zuiderkerk ligt in het centrum van Amsterdam en is daarmee een uitstekende evenementenlocatie voor wie een evenement in de stad wil houden.

Zuiderkerk Amsterdam

Het gebouw zelf heeft veel geschiedenis, met wortels die teruggaan tot 1601. Het is ook één van de beroemdste kerken van Nederland.

De kerk is perfect voor elk evenement vanwege de moderne en luxe voorzieningen. Bij de Zuiderkerk kunt u de gehele ruimte huren, of slechts delen daarvan.

Bekijk onze lovende recensies op Google

Veelgestelde vragen

De Zuiderkerk is voorzien van alle moderne gemakken zoals draadloos internet, geluidsinstallaties, presentatieschermen en andere visuele middelen.
Ja! Het is mogelijk om de gehele Zuiderkerk af te huren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om één of meerdere zalen af te huren.
De Zuiderkerk heeft meerdere zalen met karakteristieke elementen die apart of gedeeltelijk samen gehuurd kunnen worden. Een overzicht van alle zalen vindt u hier.
De Zuiderkerk is gelegen in het hart van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het metrostation Nieuwmarkt bevindt zich op loopafstand van de locatie. Daarnaast zijn er 3 parkeermogelijkheden in de buurt: Q-Park Waterlooplein, Parking Centrum Oosterdok en Stadhuis Muziektheater.