Prachtige congreszaal in Amsterdam

Bent u op zoek naar een unieke congreszaal in Amsterdam? De Zuiderkerk in Amsterdam beschikt over diverse congreszalen met sfeervolle karakteristieke elementen. Het schitterende gebouw in Hollandse renaissancestijl is gebouwd in de 17e eeuw en is voorzien van geometrische vormen, mooie hoge ramen en een groot middenschip. De ideale locatie voor congressen, vergaderingen en andere evenementen.

Proef de sfeer

Een congreszaal met allure vindt u in de Zuiderkerk in Amsterdam. Het Middenschip van onze mooie locatie is ruim en kent een mooie lichtinval dankzij de hoge ramen. De ruimte is voorzien van diverse moderne faciliteiten, maar de karakteristieke elementen zijn ook nog volop aanwezig. Moderne faciliteiten zoals, draadloos internet en verschillende visuele middelen. Wie deze congreszaal in Amsterdam boekt, is verzekerd van een sfeervolle locatie. Wanneer u ons uw wensen doorgeeft, zorgen wij voor een mooie aankleding en ideale opstelling.

Aangrenzend aan het Middenschip is de Rode Zaal. Deze is op zichzelf te boeken als congreszaal in Amsterdam, maar kan ook samen met het Middenschip gereserveerd worden. Nog meer ruimte, nog meer sfeer.

Een congreszaal boeken

Meer weten over onze congreszalen of wilt u een unieke zaal boeken in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via: 020-3080399 of stuur een e-mail naar: info@zuiderkerkamsterdam.nl.

Congreszaal

Ontdek onze lovende recensies

Congreszaal2