Unieke vergaderzaal in hartje Amsterdam

Vergaderen op een bijzondere locatie? De Zuiderkerk in Amsterdam beschikt over meer dan één vergaderzaal met allure. Binnen deze zalen worden 17e-eeuwse schoonheid gecombineerd met moderne faciliteiten, zoals draadloos internet en verschillende visuele middelen. Onze Glazen Zaal is een mooi voorbeeld van een vergaderzaal waar met regelmaat vergaderingen worden belegd door grote en kleine bedrijven.

De vergaderzaal is voorzien van een spreekgestoelte inclusief een microfoon en beeldscherm. Verder is er een groot presentatiescherm aanwezig in de ruimte. De vergaderzaal is naast vergaderen, ook zeer geschikt om nieuwe plannen of ideeën aan de man te brengen.

De vergaderzaal ''De Glazen Zaal'', gezien vanuit de ogen van de spreker.

De Glazen Zaal in de Zuiderkerk

De vergaderzaal in de Zuiderkerk. Deze beschikt over een klein podium en een groot presentatiescherm.

Vergaderen in stijl

De Glazen vergaderzaal in onze Amsterdamse Zuiderkerk kent een volledige glazen wand. Door deze glazen wand heeft men zicht op het middenschip van de kerk. In de zaal zelf zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk en is de privacy gewaarborgd. De glazen wand kan namelijk volledig afgesloten worden, ideaal voor privacy! Naast de Glazen vergaderzaal biedt de Amsterdamse Zuiderkerk ook andere mogelijkheden voor vergaderingen. De Rode Zaal met bar en de Consistorie zijn bijvoorbeeld ook uitstekend geschikt als vergaderzaal. Deze zalen kennen net zoals de andere zalen verschillende karakteristieke oude details. Naast vergaderingen kan je de zalen bij Zuiderkerk ook goed gebruiken als trainingslocatie in Amsterdam.

Waarom kiezen voor de Zuiderkerk?

De Zuiderkerk in Amsterdam is een geschikte vergaderzaal om verschillende redenen. Ten eerste is de locatie ideaal, gelegen in het hart van de stad en goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Ten tweede is de Zuiderkerk een prachtig gebouw met een rijke historie en unieke architectuur, wat zorgt voor een bijzondere setting voor uw vergadering.

Daarnaast biedt de Zuiderkerk ruime en flexibele vergaderruimtes, zodat u de ruimte kunt inrichten zoals u dat wenst. De vergaderzalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en technologieën, waardoor u kunt profiteren van een efficiënte en productieve vergadering. Bovendien biedt de Zuiderkerk professionele ondersteuning en catering, zodat u zich kunt focussen op de inhoud van de vergadering zonder zorgen te hoeven maken over de organisatie.

Een vergaderzaal in Amsterdam boeken

De Zuiderkerk is de perfecte verhuur locatie voor vergaderingen en evenementen. Uw sfeervolle vergaderzaal in Amsterdam boekt u gemakkelijk bij ons. Neem voor vragen of boekingen contact met ons op via: 020-3080399 of stuur een e-mail naar: info@zuiderkerkamsterdam.nl.