Unieke vergaderzaal in hartje Amsterdam

Vergaderen op een bijzondere locatie? De Zuiderkerk in Amsterdam beschikt over meer dan één vergaderzaal met allure. Binnen deze zalen worden 17e-eeuwse schoonheid gecombineerd met moderne faciliteiten, zoals draadloos internet en verschillende visuele middelen. Onze Glazen Zaal is een mooi voorbeeld van een vergaderzaal waar met regelmaat vergaderingen worden belegd door grote en kleine bedrijven.

Vergaderzaal Amsterdam

De Glazenzaal in de Zuiderkerk

Vergaderzaal Zuiderkerk Amsterdam

Vergaderen in stijl

De Glazen vergaderzaal in onze Amsterdamse Zuiderkerk kent een volledige glazen wand. Door deze glazen wand heeft men zicht op het middenschip van de kerk. In de zaal zelf zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk en is de privacy gewaarborgd. De glazen wand kan namelijk volledig afgesloten worden, ideaal voor privacy! Naast de Glazen vergaderzaal biedt de Amsterdamse Zuiderkerk ook andere mogelijkheden voor vergaderingen. De Rode Zaal met bar en de Consistorie zijn bijvoorbeeld ook uitstekend geschikt als vergaderzaal. Deze zalen kennen net zoals de andere zalen verschillende karakteristieke oude details. Naast vergaderingen kan je de zalen bij Zuiderkerk ook goed gebruiken als trainingslocatie in Amsterdam.

Een vergaderzaal in Amsterdam boeken

De Zuiderkerk is de perfecte verhuur locatie voor vergaderingen en evenementen. Uw sfeervolle vergaderzaal in Amsterdam boekt u gemakkelijk bij ons. Neem voor vragen of boekingen contact met ons op via: 020-3080399 of stuur een e-mail naar: info@zuiderkerkamsterdam.nl.