Unieke vergaderzaal in hartje Amsterdam

Vergaderen op een bijzondere locatie? De Zuiderkerk in Amsterdam beschikt over meer dan één vergaderzaal met allure. Binnen deze zalen worden 17e-eeuwse schoonheid gecombineerd met moderne faciliteiten, zoals draadloos internet en verschillende visuele middelen. Onze Glazen Zaal is een mooi voorbeeld van een vergaderzaal waar met regelmaat vergaderingen wotden belegd door grote en kleine bedrijven.

Vergaderen in stijl

De Glazen vergaderzaal in onze Amsterdamse Zuiderkerk kent een volledige glazen wand waardoor men zicht heeft op het middenschip van de kerk. In de zaal zelf zijn diverse vergaderopstellingen mogelijk en is de privacy gewaarborgd. De glazen wand kan namelijk ook volledig afgesloten worden. Naast de Glazen vergaderzaal biedt de Amsterdamse Zuiderkerk ook andere mogelijkheden voor vergaderingen. De Rode Zaal met bar en de Consistorie zijn bijvoorbeeld ook uitstekend geschikt als vergaderzaal en kennen eveneens verschillende karakteristieke oude details.

Een vergaderzaal in Amsterdam boeken

De Zuiderkerk is de perfecte verhuurlocatie voor evenementen. Uw sfeervolle vergaderzaal in Amsterdam boekt u gemakkelijk bij ons. Neem voor vragen of boekingen contact met ons op via: 020-3080399 of stuur een e-mail naar: info@zuiderkerkamsterdam.nl.