Ideale en unieke evenementen locatie in Amsterdam

Dé evenementen locatie van Amsterdam waar prachtige zalen met karakteristieke elementen en modern comfort elkaar ontmoeten: dat is de Zuiderkerk. Een kerk die gebouwd is in de 17e eeuw en beschikt over een rijke geschiedenis. Tegenwoordig wordt de Amsterdamse kerk gebruikt als evenementen locatie voor onder andere huwelijken, diners, congressen, lezingen, recepties, vergaderingen en concerten. De locatie heeft alle moderne gemakken zoals draadloos internet en verschillende visuele middelen. Uniek in zijn soort, volop mogelijkheden. Kortom: een locatie om van te dromen.

Zuiderkerk Amsterdam

Een evenement naar wens

De reden dat de Zuiderkerk in Amsterdam voor vele evenementen de perfecte locatie is, komt door het feit dat er niet één maar meerdere zalen met karakteristieke elementen te huur zijn. Zalen en ruimtes die los van elkaar, maar ook (deels) samen gereserveerd kunnen worden. De verschillende zalen en ruimtes in de Amsterdamse kerk zijn elk op hun eigen wijze speciaal. Zo wordt het Middenschip bijvoorbeeld gekenmerkt door hoge ramen en een prachtige lichtinval. De Glazen Zaal daarentegen beschikt over een glazen wand waardoor u zo de kerk inkijkt. Wilt u liever meer privacy, dan kan de wand ook afgesloten worden.

Wist u trouwens dat het zelfs mogelijk de gehele Zuiderkerk in Amsterdam af te huren als evenementen locatie. Uniek en bijzonder tegelijk.

De locatie van Amsterdam: reserveer uw plek

Voor meer informatie over dé evenementen locatie van Amsterdam kunt u contact opnemen met ons via: 020-3080399 of stuur een e-mail naar: info@zuiderkerkamsterdam.nl. Wij vertellen u graag meer. Ook kunt u hier meer informatie vinden over onze zaalverhuur.