Authentieke ruimte huren in hartje Amsterdam

Wilt u een ruimte huren in Amsterdam voor een huwelijk, een congres, een diner of een vergadering? In de Zuiderkerk vindt u de mooiste zalen vol met karakteristieke elementen en moderne faciliteiten. Precies die sfeer en het comfort dat u zoekt wanneer u een ruimte wilt huren in hartje Amsterdam.

Plaats voor iedereen

De Zuiderkerk herbergt een vijftal zalen en ruimtes die geschikt zijn voor grote en kleinere gezelschappen. De ruimtes zijn ook onderling te combineren en zijn voorzien van wifi.

Het Middenschip is de grootste ruimte die u bij ons in Amsterdam kunt huren. Het is een hoge zaal met mooie hoge ramen en veel lichtinval. Rondom dit Middenschip bevindt zich de Galerij. Deze ruimte kunt u apart huren, maar ook samen met het Middenschip. Zo is er voldoende plek voor alle bezoekers van uw congres, receptie of andere evenement.

Naast het Middenschip en de Galerij zijn er ook kleine ruimtes die u kunt huren in de Amsterdamse Zuiderkerk. De Consistorie, de Glazen Zaal en de Rode Zaal zijn perfecte zalen voor kleinere gezelschappen.

Direct een ruimte huren in Amsterdam

Wilt u een van de ruimtes huren in de Amsterdamse Zuiderkerk? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een offerte op maat. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Middenschip Zuiderkerk Amsterdam
Glazenzaal Zuiderkerk Amsterdam
Gallerij Zuiderkerk Amsterdam