Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Caecilia Camerata Bruckner Symfonie nr. 6 Dirigent Jasper de Waal

12 februari @ 16:00 - 18:00

- €20

Caecilia Camerata
Bruckner Symfonie nr. 6
Op zondagmiddag 12 februari speelt Caecilia Camerata de Zesde Symfonie van Bruckner. Voor wie het nog niet wist: ‘die Sechste ist die Keckste’. En niet alleen getuigt de symfonie van bravoure: er zullen maar weinig mensen ongevoelig blijken voor het intens ontroerende, fijngevoelige Adagio.

U kunt genieten van een energieke, gepassioneerde uitvoering onder de zeer inspirerende leiding van Jasper de Waal.

Naast een zeer geslaagde carrière als solo-hoornist bij o.a. het Koninklijk Concertgebouworkest is Jasper de Waal ook actief als dirigent. Intensieve studie bij Jan Stulen, zijn grote repertoirekennis en jarenlange muzikale input op het hoogste niveau maken hem een interessante en bevlogen dirigent.

Het muziekensemble Caecilia Camerata heeft als doel gepassioneerde musici met een carrière buiten de muziekwereld de kans te geven om samen op hoog niveau muziek te maken. Een variëteit aan werken zijn in de afgelopen jaren in verschillende bezettingen uitgevoerd: van Mozart, Haydn en Beethoven tot Strauss, Brahms, Ravel, Sjostakovitsj, Stravinsky en Wagenaar. Vaak met aansprekende solisten. Doel is steeds om de muzikale kern van de muziek te bereiken en die te delen met het publiek.

 

Gegevens

Datum:
12 februari
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€20
Site:
www.caeciliacamerata.nl

Gegevens

Datum:
12 februari
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€20
Site:
www.caeciliacamerata.nl