Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SponsorJubileum concert

21 april 2018 @ 16:00 - 18:00

- €10

Verrassingsconcert!

Met o.a. musici als Tim Brackman – viool, Giles Francis – altviool, Yukiko Hasegawa- piano, Tobias Borsboom – piano Pamela Smits – cello en anderen
Een verandering in de programmering!!

Met veel succes realiseren we al 5 jaar een prachtige en hoogwaardige concertenserie in de Zuiderkerk te Amsterdam. Hier zijn we trots op! Ondanks dat er veel sympathie bij de verschillende fondsen bestaat voor onze serie, geeft men aan door de nasleep van de bezuinigingen vanuit de overheid weinig financiële ruimte te hebben voor kleinere topseries als de onze.

Daarom hebben we met pijn in het hart de moeilijke beslissing moeten nemen dat het kinderconcert ‘Meneer Tobias en het Zwarte Monster’ komt te vervallen. In de plaats daarvan organiseren we deze middag een SponsorJubileum concert om te proberen de toekomst van onze serie veilig te stellen. En ook om met jullie te kunnen vieren dat we al 5 jaar bestaan! Dit feestelijk concert wordt verzorgd door Pamela en Tobias samen met bevriende musici (waarvan het programma een verrassing is!), inclusief een presentatie en borrelhapjes.

We willen graag ook weer de komende 5 jaar deze kwalitatief hoogwaardige concerten kunnen aanbieden. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig! We koesteren de vurige wens dat we met meerdere donateurs een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan. Het draagvlak dat u samen met anderen vormt is namelijk zeer belangrijk voor ons bestaansrecht. Wij hebben een ANBI-status waardoor uw donatie aan ons niet alleen ons helpt, maar u zelfs een (aanzienlijk) fiscaal voordeel kan opleveren.

We zullen op het concert zelf e.e.a. duidelijker uitleggen, en er vooral met u als publiek een feestelijke middag van maken. Entree voor dit concert is ipv de reguliere toegangsprijs van €18,50 eenmalig €10!

Gegevens

Datum:
21 april 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€10
Site:
www.vriendenconcerten.nl

Gegevens

Datum:
21 april 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€10
Site:
www.vriendenconcerten.nl