Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vineyard. Elke zondag kerkdienst tenzij anders aangegeven

19 juni 2016 @ 11:00 - 12:30

Wij houden van deze stad en haar diversiteit: iedereen is welkom in Vineyard Amsterdam. We hopen een plek te zijn waar je God op een zinvolle manier kunt ontmoeten, waar je je vragen kunt stellen en waar je gerespecteerd wordt in gesprekken. We hopen dat je een groep mensen vindt die vol genade is en waar jij ook bij kunt horen om een hoopvolle stem te zijn in deze wereld. Wij hopen een liefdevolle gemeeschap te zijn die voor elkaar en voor de mensen om ons zorgt. We vinden het belangrijk om God te volgen op een manier die zowel waarde hecht aan waarheid als aan een intellectuele zoektocht naar spiritualiteit.

Onze bijeenkomsten zijn ontspannen en de nadruk ligt op een ontmoeting met elkaar en met God… We doen niet aan hypes en je kunt in je gewone outfit komen. We hopen dat je zult komen zoals je bent en je geaccepteerd en welkom zult voelen bij ons. Onze gemeenschap is divers en we genieten van de mix van culturen, talen en ervaring. We willen een gemeenschap bouwen van genade en groei, door elkaar te ontmoeten en samen God te ontmoeten.

Je kunt verwachten God te ontmoeten door muziek, discussies, een preek, gesprekken over God en tijdens het bidden met elkaar…. en op vele andere manieren. Het is simpel, en je kunt zo veel of zo weinig als je wilt bij deze activiteiten betrokken zijn.

Onze samenkomsten op de zondagochtend zijn tweetalig; in het Nederlands en in het Engels.

Gegevens

Datum:
19 juni 2016
Tijd:
11:00 - 12:30
Site:
http://www.vineyardamsterdam.nl/

Gegevens

Datum:
19 juni 2016
Tijd:
11:00 - 12:30
Site:
http://www.vineyardamsterdam.nl/