Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezingen van Tho Ha Vinh en Gerald Häfner

11 november 2017 @ 10:30 - 17:00

Beste Iona-relatie,

Met veel vreugde mag ik u het bijzondere bezoek van Tho Ha Vinh en Gerald Häfner aan Nederland aankondigen. Samen met Klaas van Egmond zullen zij op zaterdag 11 november in de Zuiderkerk in Amsterdam te horen zijn. Tho en Gerald spreken voor het eerst in ons land, een kans die u niet mag missen!

Waarom organiseren wij dit symposium? Allereerst omdat de Iona Stichting graag inspiratie, welke aan de basis staat van belangwekkende initiatieven, met u wil delen. Verder merken wij in gesprekken met velen onder u dat er op diverse terreinen gezocht wordt naar een onderliggend waarde-kader in de samenleving.

Alle sprekers die wij hebben uitgenodigd staan er om bekend dat zij op inspirerende en integrale wijze actuele maatschappelijke thema’s benaderen. Tho vanuit zijn unieke Gross-National-Happiness achtergrond, die in Bhutan is ontwikkeld en wereldwijd navolging vindt. Gerald door zijn jarenlange parlementaire inzet voor burgerinitiatieven in Duitsland en Europa. En Klaas, die vanuit samenhangen tussen milieu en duurzaamheid aantoont dat er een grote kloof gaapt tussen: “we weten wat te doen” en “we doen het niet!”
Of doen we toch steeds meer….?

Tijdens de ochtend sessie staan we stil bij ‘The art of doing what really matters – creating a sustainable civilization’ De middag sessie heeft als thema: ‘European civilization between East and West – the future of democracy’.

U kunt zich alleen aanmelden via onze website www.iona.nl Daarbij kunt u intekenen voor het hele symposium, maar ook kiezen voor een van de afzonderlijke sessies.
Voor early-birds is er t/m 1 november een reductie op de toegangskaarten.

Gezien de internationale gasten zal tijdens beide sessies in het Engels worden gesproken.
Wij verwachten met de komst van deze sprekers en de diverse verspreidingskanalen van dit bericht een grote opkomst. Wees er tijdig bij.

Wij zien er naar uit u te mogen begroeten op deze bijzondere dag.
Met vriendelijke groet,

Namens de Iona Stichting

Ignaz Anderson

Gegevens

Datum:
11 november 2017
Tijd:
10:30 - 17:00
Site:
www.iona.nl

Gegevens

Datum:
11 november 2017
Tijd:
10:30 - 17:00
Site:
www.iona.nl