Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond – Nota Varen Deel 1

17 december 2018 @ 17:30 - 21:30

Informatieavond – Nota Varen Deel 1

Amsterdam wordt steeds drukker – met bewoners én bezoekers. Om te zorgen dat het een leefbare stad blijft voor bewoners, onder­nemers en bezoekers is ingrijpen nodig. Zo ook op het water. Daarom stellen we ook grenzen aan het gebruik van het water. De gemeente kijkt bijvoorbeeld naar geluidsoverlast en naar illegale verhuur van boten. Stevige handhaving is nodig, maar we streven ook naar een helder en transparant beleid voor de passagiersvaart met een gelijk speelveld en een transparante markt. Met deze ingrediënten is de gemeente gekomen tot de Nota Varen deel 1 met hierin een aantal maatregelen en een Wijziging van de Verordering op het Binnenwater. Medio 2019 verwacht de gemeente Deel 2 gereed te hebben welke zich onder meer richt op de op- en afstapplaatsen en het goederenvervoer over het water.

 

Wilt u als bewoner of ondernemer meer weten over de inspraakprocedure of wilt u reageren op de Nota Varen Deel 1 en de plannen van de gemeente op en om het water? Kom dan naar de inloopavond op maandag 17 december. U bent welkom tussen 17.30 – 21.30 uur.

 

De Nota Varen Deel 1, de Wijziging van de Verordening op het Binnenwater en het inspraakformulier zijn met ingang van woensdag 28 november digitaal beschikbaar op de website https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/meedenken-meepraten/

Gegevens

Datum:
17 december 2018
Tijd:
17:30 - 21:30
Site:
www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/meedenken-meepraten/

Gegevens

Datum:
17 december 2018
Tijd:
17:30 - 21:30
Site:
www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/meedenken-meepraten/