Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brainwash Festival

28 oktober 2017 @ 13:40 - 20:10

Brainwash Festival

Het verzet is terug, populisme blijft de vijand, ontevredenheid is de norm, overvloed de realiteit, en juist daarom liggen geluk en verlichting meer dan ooit voor het oprapen.

The School of Life organiseert dit jaar voor de vierde keer Brainwash Festival. Samen met de meest verrassende en invloedrijke denkers, kunstenaars, filosofen en schrijvers uit zowel binnen- als buitenland denk je, in een ontspannen sfeer, na over de belangrijkste maatschappelijke en persoonlijke uitdagingen van deze tijd.

Tegendraadse denkers en kunstenaars uit binnen- en buitenland schijnen hun licht op de grote vragen van vandaag en morgen om je bijzondere perspectieven te geven op alledaagse vragen, en verheldering te bieden in tijden van verwarring.

Een ticket voor het festival biedt je toegang tot zo’n 80 programma’s op meer dan 15 locaties. Laat je van 13.00 tot 01.00 fascineren en inspireren door de meest geweldige sprekers in kerken en theaters op en rondom De Nes in Amsterdam. Het festival vindt plaats in De Brakke Grond, de Nationale Opera & Ballet, Frascati, Waalsekerk, Zuiderkerk, Westerkerk, Perdu en de Agnietenkapel.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2017
Tijd:
13:40 - 20:10
Site:
www.theschooloflife.com

Gegevens

Datum:
28 oktober 2017
Tijd:
13:40 - 20:10
Site:
www.theschooloflife.com